måndag, oktober 10, 2011

Columbus Day

Då var det måndag igen och idag är det Columbus Day. Det var alltså idag år 1492 Christofer Columbus upptäckte Amerika. Så barnen är lediga från skolan!

I torsdags var Jana och jag till gymmet för att träffa våran personliga tränare, Larry. Först så satt vi ner på hans kontor och gick igenom våra mål, träningsbakgrund osv. Efter det gjorde vi fys-test. Balans, kondition, flexibilitet, koordination och styrka. En del av styrketestet var armhävningar och det har jag alltid haft väldigt lätt för, så jag gjorde 50 stycken på 1 minut. Det resulterade i att jag numera är kvinnlig rekordhållare på New York Sports Club i Danbury! Och jag som inte gjort armhävningar på evigheter, ska bli intressant att se vad jag kan åstadkomma när jag är mer tränad. 

I fredags gjorde jag, Jana, Debbie och Verena ett zumbapass. Det tycker jag var otroligt komplicerat i och med att jag har grymt dålig koordination och dessutom gick det så himla fort. Men de andra tyckte det var jätteroligt! Jag får se om jag går på det igen för det kändes inte alls som min grej. Men de andra hade något att skratta åt i alla fall haha. Efteråt kom Tabea för att guida oss till hennes hus där vi åt lunch. Hon bodde precis som man tänker att ett amerikanskt neighbourhood ser ut! 


På parkeringen till NYSC. Jana, Verena, Tabea och Debbie!

Senare på kvällen bestämde jag, Jana och Debbie att vi skulle gå på restaurang. Jag beställde pasta och kyckling med parmesan och när jag fick in tallriken vart jag helt stum. Det såg ut som jag hade fått en tallrik med bara ost! Men det visade sig att under osten fanns min måltid. Jag måste börja tänka efter vad jag beställer här så det inte blir sådär igen. Står det ost så betyder det JÄTTEMYCKET ost! Men när jag fick plocka bort osten så var det faktiskt gott! 

Janna och Debbie på restaurang!

Lördagen började med att jag skjutsade Jacob till Bedford för han hade rep på School Of Rock. När jag lämnat av honom åkte jag till Purdys för att hämta upp Jana, och sedan vidare till Marshalls i Danbury. Marshalls är en stor amerikansk kedja och är precis som Vingåkers Factory Outlet eller Lager 157, ett överskottslager. Massor av billiga märkesvaror och mängder av kläder och skor! Efter flera timmar därinne köpte jag inte ett smack. Haha typiskt mig! Men Jana köpte en hel del. Sedan bar det vidare till Danbury Mall. Där köpte jag ett par tjusiga högklackade skor. Jajemensan du läste rätt. Sara Jakobsson köpte ett par partydojjor! Men det var liksom menat så för det var en liten boutique som hade ett litet reabord och detta var sista paret och för 50%. Så vad skulle jag göra? Jag kunde ju inte göra annat än att köpa raringarna. Och sedan på Forever 21 blev det en jättesöt klänning och en rosaaktig kavaj till. Har bestämt mig för att nu när jag inte bor i Sverige längre så är det perfekt att våga prova nya saker. Haha som i mitt fall är högklackat, klänning och en rosaaktig kavaj. Vad sjutton! 

Framåt kvällen åkte Jana och jag till Debbie. Där väntade vi på att hennes värdföräldrar skulle komma hem. Hon har värdens sötaste 3åring att ta hand om. När vi skulle kolla på film sa han hela tiden "I can't wait to see this movie". Tyckte han påminde om min brorson Erik. Ville ta med han hem! När hennes värdföräldrar kom hem så åkte vi till Mount Kisco för att se på bio. Vi såg What's your numer? Den var asrolig och lättsmält, vilket jag tycker är perfekt! Innan bion satt vi på en kinesisk restaurang för att fördriva tiden. Där de hade hur många olika teer som helst. Jättegott och supermysigt! 

Kinesiska restaurangen med godaste teet 


'
Mitt goda te!

På söndagen hade jag LCCmöte tillsammans med flera andra LCCgrupper. Vi åkte till ett äppleplantage för att prata och plocka äpplen. Det var jätteroligt att träffa massa nya Au Pairer från andra grupper! Det var verkligen lyckat. Pratade med massa nya människor samtidigt som man pratade med de man kände igen från innan. Plantaget var enormt! Det var ett gigantiskt fält med massa olika äpplesorter och man köpte en påse som man fick fylla och man fick äta så mycket man bara orkade!


Apple picking meeting 



Äpplesort

Jana visar upp våran fångst bland pumporna


Glada tjejer i Debbies audi

Senare kom Jana och Debbie hem till mig så åt vi middag och gick promenad med Dexter. Jättetrevligt!

2 kommentarer:

  1. inte läst din blogg förns nu, men vad himla kul det är att läsa. det låter verkligen som att du har det bäst och det gör mig så gla!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du hittade hit! Det gör mig jätteglad att du gillar bloggen att du blir glad :) kärlek!

    SvaraRadera