tisdag, oktober 18, 2011

Full Rulle

Ja ni kära läsare här är det full rulle dagarna i ända! Förra veckan gick fort men var hur bra som helst.

På tisdagen var jag på Starbucks i Mount Kisco och pratade med lite nya människor men även med folk som som jag inte träffat på ett tag. Tycker det är jätteroligt att komma dit och bara prata med au pairer. Ungdomar som är i samma situation som en själv!

Jana, Debbie, Katrin, Chris, Luisa och Kathy
                                           

Har börjat promenerat regelbundet med Dexter, han älskar det! Vi har verkligen jättesköna dagar, ca 20-25 grader. Perfekt uteväder! Jag har gjort en runda vi går varje gång, mycket backar här i Brewster vilket är superbra för konditionen. Haha Dexter och jag ser nog rätt så roliga ut när vi stånkar oss upp för backarna!

Ett av många läckra hus i grannskapet vi promenerar igenom


Dexter

I fredags åkte jag och Jana till Debbie för att ha en tjejkväll. Vi beställde kinamat levererat till dörren, så himla bekvämt och fruktansvärt gott! Sedan hängde jag med till Janas hus och sov över där! Tycker alltid det är mysigt att sova hos andra. På lördagen åkte vi till Danbury Mall för lite lättare shopping.  

Tacos på Danbury Mall med Jana

Vid tre var vi tvugna att pysa för Jana skulle jobba. Hon släppte av mig på Carvel som är en glassbar i Brewster för att jag stämt träff med några tjejer. Det var jättetrevligt att sitta och bubbla med folk man inte känner så bra. På något sätt så är det så himla lätt att få kontakt med andra au pairer, kul! När vi smaskat och bubblat färdigt åkte jag och Ida, en svensk tjej som varit här i endast en vecka till Danbury Mall (igen hehe)  för hon var i behov av lite investeringar. Vi hade superkul! Det var riktigt skönt att bara prata svenska.  

På söndagen åkte Carina, jag och besökarna från Florida, Becky och Thommie in till New York City för att titta på Jacobs School Of Rock tävling. Jätteduktiga barn och ungdomar som brinner för sitt intresse!

Lyckades tillslut få en bild på Jacobs trummande

Under dötiden visade Carina runt oss i Chelsea, sydvästra delen av Manhattan. Bland annat så gick vi igenom Chelsea Market som är ett gammalt lager omgjort till galleria. Gallerian bestod av söta boutiquer. Bland annat med choklad, vin, bokhandel och små resturanger. Skön miljö och trevlig inredning.


Chelsea Market


Halloween börjar smyga sig på


Även dessa börjar titta fram

Carina visade oss även High Line som är en föredetta järnvägsräls men nu omgjord till en mysig allmän park på 1,5 mile som är perfekt för att avnjuta en skön promenad med utsikt över Chelsea hela 30 feet upp i luften. 

High Line


Tyckte om denna byggnad, fräsig!

Dryckesfontänerna började "prata" till en när man tryckte på vatten för knappen. Den berättade fakta och att vattnet som rann ut i avloppet gick i detta fall rakt ut till blommorna. Tycker det var väldigt miljösmart!

Thommie does a Thommie-face 


Dessa finns överallt! 


Utsikt över Chelsea 


Har inte gjort någon vattenaktivitet sedan jag lämnade Sverige. Saknar vattnet!




2 kommentarer:

  1. Hur hittar man till high line? :)
    Måste gå dit någon gång :)

    Kram
    Rebecka

    SvaraRadera
  2. ååhhh du har ett sådant himla intressant liv sara! :D vill besöka alla de där platserna när jag hälsar på! särskilt tågparken!!! och chelsea market! älskar tegelhuset med de röda trapporna - så himla RENT! ååhhhhhhhh blir så lyrisk av din blogg haha :D

    SvaraRadera